18 Haziran 2010 Cuma

Pembeli morlu dantel kolye


Hem açık renk hem koyu renk tonları bir arada kullanınca iğne oyaları daha da çok ortaya çıktı. Uçlarında ise rosa-yarı değerli taşlar kullandım.




6 yorum:

  1. Tam benim tarzım olmuş harika. Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Selmacığım çok güzel olmuş renkler harika..ama haddim olmayarak yazıyorum tasarımlarının hepsine farklı detaylar eklersen,farklı tasarımlar olur..daha çok ilgi çeker,mesela öncekinden farklı olarak... buna gümüş pullar ekleyebilirsin.. herkes değişik tasarımları daha bir merakla izliyor. sakın gücenme ben 8 senedir tasarım yaptığım için ,herkes değişiklikler görmek istiyor, istersen yayınlama bu önerimi..tamamen iyi niyetli bir öneri.. izleyicin ve müşterilerini arttırmak açısından nacizane bir öneri...sevgiler... hak ettiğin konuma gelmeni isterim.insanların uyduruk ,kaydırık nice ürünleri satılıyor.. senin tasarımlarını çok beğeniyorum ,hakettiği
    ilgiyi görmesini istediğim için önerimi sundum.Ukalalık ediyorsam affet..

    YanıtlaSil
  3. Esta Hermoso... Lindo fin de semana. =D

    Ara.

    YanıtlaSil
  4. @çeşnici Handan; ben de bu tarz takıları seviyorum, teşekkürler.

    @sibel; benim için yapılan her yorum çok değerli ve önerilere açığım, üşenmeden uzun uzun yazdığın için teşekkür ediyorum öncelikle. "İğne oyalı dantel kolyeler" belirli bir konsept dahilinde hazırlandığı için içeriklerini çok fazla değiştirmiyorum, farklı şekillerde yaptığım danteller ve başka modeller de var elbette ancak onları da ilerleyen günlerde paylaşacağım.

    @Ar@ KreAtiv@ ; thanks honey.

    YanıtlaSil
  5. ellerinize sağlık.bu kolyeden satın alabiliyor muyuz?

    YanıtlaSil
  6. Sevgili mina, bu kolye ben yorumunu görene kadar satıldı, üzgünüm :( ama aynı modelin farklı renkleri de elimde mevcut, hepsi sitede var onlara bakabilirsin. mail adresim harmanselma@gmail.com daha rahat haberleşebiliriz umarım. yakında pasajda da olacağım, her ürünün fiyatı ve satış durumu belli olacak. ilgine teşekkürler :)

    YanıtlaSil